Άρης Σοϊλέδης : ” Θα αποχωρούσα από το Survivor αν ήξερα πως περνάει η Μαρία ”!!!

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις λίγα 24ωρα μετά το τέλος του Survivor ο Άρης Σοϊλέδης!Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που τερμάτισε 2ος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως θα αποχωρούσε αν γνώριζε το πώς περνούσε εκείνη έξω.

«Βλέποντας την Μαρία στη στιγμή της ανακοίνωσης θα καταλάβουν ότι ψάχνει τον Άρη γιατί έχει στεναχωρηθεί και η ίδια με την ανακοίνωση. Πολύ λογικό και ψάχνει για να δει πως έχει αντιδράσει ο Άρης και πως το έχει πάρει ο Άρης γιατί η Μαρία ήθελε εκείνη τη στιγμή να μη στεναχωρηθώ εγώ.

Σηκώθηκε από τη θέση της και έψαχνε να με βρει. Όταν είσαι σε ένα ριάλιτι πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς και σε νοιάζει κυρίως πως νιώθει η σύντροφος σου. Όταν αντίκρυσα φίλους που μου έλεγαν όλα αυτά που πέρασε η Μαρία αυτό το εξάμηνο, να είστε σίγουροι ότι αν είχα μάθει μέσα στο παιχνίδι πόσο δύσκολα περνάει θα είχα βγει από το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ