X- Factor – Νίκος Μουρατίδης : ” Κυκλοφορούν έξω πάρα πολλές μέτριες έως άθλιες τραγουδίστριες που περιφέρονται και κάνουν τις καμπόσες – Θα τις λιώσεις όλες . Δεν υπάρχουν ” !!!

Μάγεψε κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του “X-Factor” η Έλενα Παναγιωτίδου. Ερμηνεύοντας το “Σε γυρεύω” αφιερωμένο στον μπαμπά της συγκίνησε κοινό και επιτροπή αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. Χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας ενθουσιασμένος της είπε μετά την ερμηνεία της: “Το έχεις τερματήσει φωνητικά. Δεν υπάρχεις! Η φωνή σου είναι από άλλο πλανήτη, ολόσωστη! Τεράστιο ταλέντο”. Στη συνέχεια ο Νίκος Μουρατίδης παίρνοντας τον λόγο σημείωσε: “Κυκλοφορούν έξω πάρα πολλές μέτριες έως άθλιες τραγουδίστριες, που περιφέρονται και κάνουν τις καμπόσες με κάτι φωνούλες τόσες. Είσαι 23 χρονών, είσαι θεά και έτσι και κάνεις προσεκτικές κινήσεις ακόμα και σε αυτό το είδος της πίστας θα τις λιώσεις όλες γιατί δεν υπάρχουν. Θυμάσαι τι σου είχα πει στο προηγούμενο live; Πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θα κάνεις τα 150 χιλιάρικα”

Πηγή : Yupiii.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ