Κώστας Μπακογιάννης: «Με τη Σία όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο Πάμε Δανάη και στον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος και μίλησε για τα παιδιά του , για τη Σία Κοσιώνη αλλά και για τη μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Ο μικρός γιος μου, ο Δήμος, λατρεύει τους Θεούς του Ολύμπου, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα τα έφερνα σε μία συναυλία ή μία παράσταση εναλλακτικών καλλιτεχνών. Ο δήμαρχος ξυπνάει και κοιμάται με την πόλη, αλλά όπως όλοι οι γονείς ακούμε κι εμείς το “μπαμπά, μαμά, ξύπνησα” γύρω στις επτά ή και νωρίτερα. Όσο χρόνο και να βρίσκεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για τα παιδιά σου…

Τα παιδιά μου είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, από 15 που είναι ο μεγάλος μέχρι πέντε που είναι ο μικρός και κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό. Είμαι τόσο cool με τον έφηβο 15χρόνο γιο μου, που δεν θα απαντήσω σε τίποτε δημοσίως γιατί θα το μετανιώσω και οποίος έχει παιδί στην εφηβεία με νιώθει», είπε αρχικά ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι νιώθει να ενοχλείται όταν βλέπει φωτογράφο απέναντι από τον μικρό Δήμο, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον έχει τρομάξει: «Δικαιούμαστε κι εμείς να φάμε ένα παγωτό, να κάνουμε μία βόλτα ή να καθίσουμε κάπου να φάμε, χωρίς να νιώθουμε ότι μας παρακολουθούν. Παρακάλεσα να μη μας φωτογραφίσουν, εισακούστηκα και θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εξάλλου τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει ο φωτογράφος».

Για τη Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε: «Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι. Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως “από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα”, το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς».

Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της υγείας της μητέρας του, Ντόρας Μπακογιάννη: «Η μητέρα μου δεν είναι η μόνη που παλεύει με την ασθένεια της. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι δίνουν επίσης τον αγώνα τους. Είχε σημασία ότι επέλεξε η ίδια η μητέρα μου να δημοσιοποιήσει την ασθένεια της, το έκανε πολύ συνειδητά και με τρομερή γενναιότητα.

Η μητέρα μου με γενναιότητα έχει αντιμετωπίσει όλες τις δυσκολίες της ζωής της και είναι ένα παράδειγμα για όλους εμάς, αλλά και για τα εγγόνια της. Δίνει δύναμη σε όλους, σε όλη την οικογένεια και όχι μόνο τώρα, αλλά σε ολόκληρη τη ζωή μας, στη δική μου, στης αδελφής μου και στων παιδιών μας».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ