Άγριος καυγάς Καγιά – Χατζηπαντελή στα γυρίσματα του GNTM 5 ! Tι συνέβη ?

Ακόμα δεν ξεκίνησε και ήδη μαθαίνουμε πως… στα γυρίσματα υπάρχει αρκετά μεγάλη ένταση! Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή το GNTM 5 βρίσκεται στην φάση του Bootcamp κάτι που σημαίνει πως η Σοφία Χατζηπαντελή έχει ήδη απομακρυνθεί από την παραγωγή αφού η συμφωνία της αφορούσε αποκλειστικά και μόνο την παρουσία της στις auditions (δείτε εδώ φωτογραφίες της από τα γυρίσματα).

Για όσους απορούν, έχει ήδη προστεθεί στην ομάδα η Mary Vitinaros. Σε πρώτη φάση, η συμφωνία της με την Green Pixel αφορά στο Bootcamp, ωστόσο οι δύο πλευρές δηλώνουν πρόθυμες να υπάρξουν συζητήσεις για συνέχεια της συνεργασίας τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η σεζόν, ωστόσο, αναμένεται ανατρεπτική, καθώς στο ριάλιτι μοντέλων έκαναν την εμφάνισή τους γυναίκες… για όλα τα γούστα. Κόντρα στις προτιμήσεις της Βίκυς Καγιά, μπροστά στους κριτές βρέθηκαν κορίτσια γεμάτα τατουάζ και πλαστικές επεμβάσεις, ενώ αξιοσημείωτος είναι και ο αριθμός των plus size επίδοξων μοντέλων που θα δούμε στο σόου. Ακόμα, την εμφάνισή τους έκαναν τρανσέξουαλ αλλά και γυναίκες άνω των 60 έως και… 80 ετών!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend», στις οθόνες μας θα παρακολουθήσουμε στιγμές τεράστιας έντασης μεταξύ Καγιά – Χατζηπαντελή, καθώς η δεύτερη έδωσε την Wild Card της σε ένα plus size κορίτσι που η πρώτη δεν ήθελε καθόλου στο παιχνίδι.

Πηγή : youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ