Σπύρος Μαρτίκας: «Στο Survivor ένιωσα έλξη και έρωτα για την Βρισηίδα Ανδριώτου» !!!


Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου το μεσημέρι του Σαββάτου. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο El Professor του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε εκτενώς στο ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στον ίδιο και την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας εξομολογήθηκε πως «μου έχει λείψει πάρα πολύ η Βρισηίδα, ανυπομονώ να την δω. Περάσαμε μαζί όλη τη δυσκολία τους τελευταίους δυόμιση μήνες. Την στήριξα πάρα πολύ και δυόμιση μήνες ήταν μια άλλη Βρισηίδα, πρέπει να είναι χαρούμενη και ανυπομονώ να την ακούσω, να δω ότι είναι καλά και να χαμογελάει. Το μόνο που θέλω είναι να χαμογελάει».

«Γιατί η σχέση μας θα πρέπει να ήταν κάτι άλλο παρά αληθινή; Μ’ αρέσει που μέσα σε αυτό το παιχνίδι βασίλευε η καχυποψία αλλά να βασιλεύει η καχυποψία και εκτός παιχνιδιού; Περιμένω να την δω και όλα αυτά προκύπτουν, δεν μπορείς να προεξοφλήσεις κάτι. Το αν είμαι ερωτευμένος μαζί της, επιστρέψτε μου, να της το πω όταν την δω. Να την βλέπω στα μάτια και να δω τι προκύπτει όταν θα είναι μπροστά μου».


«Στο Survivor ένιωσα έντονη έλξη, έρωτα θα έλεγα και περάσαμε απίστευτα μαζί για δυόμιση μήνες. Ενάμιση μήνα πριν μπω στο παιχνίδι ήμουν ελεύθερος. Όταν θα την δω, πρώτα απ’ όλα θα… τρομάξω γιατί θα την δω διαφορετικά! Δεν θα την δω Survivor, θα την δω πριγκίπισσα και νομίζω θα την δω τελείως διαφορετικά» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλία Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Πηγή : zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ