Survivor All Star : Αυτοί είναι οι 16 πρώην παίκτες που βρίσκονται σε συζήτηση με το ριάλιτι επιβίωσης !!!


Το Survivor 5 φτάνει στο τέλος του ενώ από νέα σεζόν θα απολαύσουμε το «Survivor All Star» καθώς ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιθυμεί να πραγματοποιηθεί αυτή η παραγωγή και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, έχουν ξεκινήσει ήδη οι προσεγγίσεις με τους παλιούς παίκτες να κάνουν ραντεβού και να συζητούν με την παραγωγή.

Survivor All Star – Ποιοι είναι οι 16 πρώην παίκτες που βρίσκονται σε συζήτηση με το ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η παραγωγή έχει ήδη προσεγγίσει 16 παίκτες τηλεφωνικά και ξεκινούν τα πρώτα ραντεβού.

Συγκεκριμένα όπως μετέδωσε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/6) η δημοσιογράφος,  Έλενα Πολυκάρπου έχει ραντεβού ο Σάκης Κατσούλης και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

Τηλεφωνήματα έχουν δεχτεί ο Νίκος Μπάρτζης, ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι.

Επιπλέον, από προηγούμενους κύκλους του Survivor τηλεφωνήματα έχουν δεχτεί ο Μάριος Πρίαμος, ο Κώστας Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Ηλίας Γκότσης, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Πηγή : Fthis.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ