Ελένη Μενεγάκη : ” Ήμουν χάλια , δεν ξέρω πως ερχόμουν τους πρώτους τρεις μήνες ” !!!

Όπως είδαμε χθες και με αφορμή τη Λάουρα Νάργες η οποία και αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της , η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σε μια σπάνια αναφορά όσον αφορά τις δικές της εγκυμοσύνες . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια, άλλες δύο γυναίκες να μου έχουν πει πως περνούσαν αυτό που περνούσα και εγώ. Που δεν φαινόταν γιατί δούλευα κάθε μέρα. Αλλά ήμουν χάλια! Τους τρεις πρώτους μήνες πώς ερχόμουν δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και συμπλήρωσε η Ελένη Μενεγάκη: «Μετά το πρώτο τρίμηνο ήμουν καλά. Από εκεί και μετά πετούσα. Το πρώτο τρίμηνο ήταν το δύσκολο, δεν ήθελα να βλέπω κανένα. Θυμάμαι ότι τους έλεγα σε όλους να μη με πλησιάζει κανείς, ότι ήμουν χάλια. Φοβόμουν μην κάνω εμετό στον αέρα της τηλεόρασης».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ