Χρήστος Χατζηπαναγιώτης : ” Όταν η Δανάη με ρώτησε αν μπορεί να με φωνάζει μπαμπά , τα έχασα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο ” Στούντιο 4 ” βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο οποίος και αναφέρθηκε στη σχέση που τον συνδέει με τη Δανάη Μπάρκα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με τη Δανάη Μπάρκα, ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και με ρώτησε αν μπορεί να με φωνάζει μπαμπά. Ήταν 5-6 χρονών. Της απάντησα φυσικά αλλά της εξήγησα ότι ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να έχει μπερδευτεί αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα», είπε αρχικά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

«Παρά το γεγονός ότι η Βίκυ είχε χωρίσει με τον Νώντα, αυτό που περνούσε στη Δανάη ήταν πολύ γλυκό και ωραίο. Όταν η Δανάη μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο, αιφνιδιάστηκα… Συνήθως με φωνάζει Χρήστο κι όχι μπαμπά. Αλλά εντάξει, η αγάπη και η σχέση ήταν αυτή σαν του μπαμπά», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ