Ο Φώτης Σπύρος για την περίοδο που έπαιζε στους ” Δύο ξένους ” – ” Ένιωσα να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Φώτης Σπύρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ” Λοιπόν ” και στη Μαρία Σοφιανού και αναφέρθηκε στη περίοδο που έπαιζε στους ” Δύο ξένους ” . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Σε γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά «Δύο ξένοι». Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν κάτι εύκολο. Ήταν πολύ ξαφνικό όλο αυτό. Δεν το περίμενα ότι θα έκανα μια δουλειά στη τηλεόραση και μετά θα περπατούσα στον δρόμο και θα με αναγνώριζαν. Είναι αρκετά δύσκολο να το διαχειριστείς. Εκεί παίζει ρόλο το περιβάλλον σου, η οικογένειά σου και τι παιδεία έχεις. Ήμουν παιδάκι. Ένιωσα να παίρνουν τα μυαλά μου αέρα όταν έπαιζα στους «Δύο ξένους».

Τηλεοπτικά γιατί έχουμε καιρό να σε δούμε;

Έχω επιλέξει να υπηρετώ το θέατρο με τον τρόπο που μου αρέσει. Δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα πρέπει πάντα να είμαι στην τηλεόραση και να παίζω ρόλους. Δημιουργώ και κάνω πράγματα τα οποία αγαπάω, έχοντας όλη την ευθύνη μιας δουλειάς εγώ. Παράλληλα, έχω τη δυνατότητα να συνεργάζομαι με ανθρώπους που θέλω και εκτιμώ. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και υγιές.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ