Ο Στέλιος Ρόκκος για το φιλί στον Αντρέα Γεωργίου και τη μήνυση από ιερέα – «Με κάνει και ντρέπομαι» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο ” Χαμογέλα και Πάλι ” συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή ο Στέλιος Ρόκκος και αναφέρθηκε στο φιλί που έδωσε στον Αντρέα Γεωργίου στο XFactor αλλά και στη μήνυση που θέλει να του κάνει ο ιερέας για αυτό . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας.  Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον φίλο σου και την ώρα που πας να τον φιλήσεις στο μάγουλο να γυρίσει εκείνος σε λάθος χρόνο ατσούμπαλα και να συμβεί αυτό» είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ πάντως τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε» συνέχισε ο Στέλιος Ρόκκος.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ