Bίκυ Καγιά : ” Δεν θέλω να συζητήσω άλλο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μία κακή ημέρα να πει κάτι παραπάνω ” !!!

Όπως είδαμε χθες η κάμερα της Super Κατερίνα συνάντησε τη Βίκυ Καγιά η οποία και μίλησε για όλους και για όλα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Για την σχέση της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Βίκυ Καγιά απάντησε κατηγορηματικά: “Εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο για αυτό, γιατί ξέρεις δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να συζητήσουμε. Ειπώθηκαν πράγματα τα οποία πιστεύει ο καθένας ανθρώπινα και όμορφα και χωρίς κανένα πιστεύω παρασκήνιο δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε κι αυτό. Ό,τι και να κάνει το κορίτσι της εύχομαι καλή επιτυχία”.

Για την Έλενα Χριστοπούλου και τα σχόλια περί δόξας, απάντησε: “Δεν θέλω να σχολιάζω σχόλια τρίτων και δηλώσεις γιατί όπως έχω πει πιο πριν, ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει μία κακή ημέρα να πει κάτι παραπάνω. Έχει το δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του. Αν θέλετε να μιλήσουμε για τις δικές μου τις δηλώσεις τα δικά μου τα πράγματα με χαρά να τα πω όσο θέλετε”.

Για το GNTM, είπε: “Δεν έχουμε νέα. Έχουμε άγχος, δεν σου κρύβω. Έχουμε αγωνία. Ανυπομονώ και εγώ να με πετύχετε και να σας πω ότι έχω νέα, ότι θα γίνει αυτό και αυτό. Κρατάμε τα θετικά, είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να πάνε τα πράγματα καλά”.

Και πρόσθεσε: “Είναι μία κατάσταση που ισχύει παγκόσμια. Έχουν ανέβει τα όρια στο μόντελινγκ, στο πλαίσιο του diversity. Δεν είναι μόνο το look, είναι κι η ηλικία που έχει αλλάξει πάρα πολυ”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ