Όπως είδαμε χθες στο ” Στούντιο 4 ” βρέθηκε η Έρρικα Πρεζεράκου η οποία και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική στο Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Οι γονείς μου δεν άφηναν με τίποτα να ασχοληθώ με τον αθλητισμό γιατί νόμιζαν ότι θα γίνω σαν τις αντρογυναίκες. Δεν άλλαξε το σώμα μου, μια χαρά ήταν και μετά τον αθλητισμό» είπε αρχικά η Έρρικα Πρεζεράκου.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όταν έφυγα από το σπίτι μου ήμουν ένα πάρα πολύ θυμωμένο παιδί γιατί δεν βίωνα την αγάπη όπως ήθελα. Το κλίμα στο σπίτι μας ήταν μανιάτικο και ήταν έξω από τη δική μου νοοτροπία. Ήμασταν τρία αδέρφια, δύο κορίτσια και ένα αγόρι. Εγώ με την αδελφή μου δεν έχουμε σβήσει ούτε μία τούρτα γενεθλίων γιατί ήμασταν κορίτσια, ενώ στον αδελφό μου έκαναν ολόκληρη δεξίωση με δώρα, σεφ. Αυτή είναι η νοοτροπία τους».
Τέλος, η Έρρικα Πρεζεράκου εξομολογήθηκε: «Χωρίς τον αδελφό μου δεν πήγαινα πουθενά. Ήταν και για εκείνον και για μένα ταλαιπωρία. Ήταν μια περίεργη συνθήκη. Ο αδερφός μου δεν είχε άλλη επιλογή, είμασταν έτσι εκπαιδευμένα. Για πολλά χρόνια είχα μπλοκάρισμα με τη θηλυκή μου πλευρά γιατί έλεγα ότι οι γυναίκες δεν είναι τόσο σημαντικές, σαν να ένιωθα ότι αν θα είμαι πιο αγόρι οι γονείς μου θα με αγαπούν περισσότερο. Ήταν μεγάλη λούμπα. Έτσι γαλουχηθήκαμε. Ήμουν πολύ θυμωμένη αλλά μετά άρχισα να δουλεύω με τον εαυτό μου».







