Survivor 5 : Αυτός είναι ο νικητής των 100.000 ευρώ – Τα μέχρι στιγμής στατιστικά !!!

Περίπου ενάμισης μήνας έχει μείνει ακόμη για τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 και τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε μεγάλες ανατροπές ειδικά με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις αλλά και την μια αποβολή αυτή του Γιώργου Κατσαούνη. Στις δυο ομάδες έχουν έρθει τα πάνω κάτω κυρίως από τότε που άλλαξαν και πάλι.

Ωστόσο, η τελική τριάδα ήδη έχει ειπωθεί μέσα από τις στοιχηματικές! Τα ονόματα μάλιστα των παικτών δεν μας έκαναν και τεράστια εντύπωση, αφού πρόκειται για δυνατούς αγωνιστικά.

Το πρώτο φαβορί για να κατακτήσει τις €100.000 δεν έχει αλλάξει παρά τα όσα έχουν γίνει! Ο λόγος για τον Αρη Σοϊλέδη. Μπορεί ο ποδοσφαιριστής να παραβίασε ένα σημαντικό κανόνα και να προκλήθηκε μεγάλος σάλος, ωστόσο αγωνιστικά, είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού κύκλου και οι traders τον προσφέρουν σε απόδοση 2.50.

Στη 2η θέση βρίσκεται ο Γιώργος Ταλάντσεβ με απόδοση 4.50, ενώ στην 3η η Σταυρούλα Χρυσαειδή με απόδοση 8.00! Την πεντάδα των φαβορί συμπληρώνουν η Ασημίνα Χατζηανδρέου με 10.00 με και ο Στάθης Σχίζας με 12.00.

Πηγή : youweekly.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ