Γιώργος Λιάγκας : ” Ρε παιδιά μόνο εγώ όταν κάνω αποτυχία , βγαίνω και το λέω ” !!!

Όπως είδαμε χθες στο Πρωινό και με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Πάνου Μουζουράκη για το the voice , o Γιώργος Λιάγκας ο οποίος και το παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 παλιά είπε τα εξής

“Αυτά τα είπε γιατί δεν ήταν στο καλό το “Voice” του ΑΝΤ1 με τα μεγάλα νούμερα. Γιατί με κοιτάτε όλοι έτσι; Επειδή λέω την αλήθεια με κοιτάτε;”Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τότε, η Φωτεινή Πετρογιάννη του είπε: “Εντάξει δεν ήταν σαν του ΑΝΤ1, αλλά πήγε εξαιρετικά, γίνονται viral”, με τον παρουσιαστή να της απαντά: “Εξαιρετικά; Πέρυσι δεν πήγε καλά. Έκανε μονοψήφια. Συγνώμη ρε παιδιά, μόνο εγώ όταν κάνω αποτυχία βγαίνω και το λέω; Όταν οι άλλοι κάνουν αποτυχία, λέμε ότι πέτυχαν; Αυτό είναι δίκαιο; Όλοι κρινόμαστε σε αυτή τη δουλειά”.

“Τα πρώτα Voice και στον ΣΚΑΪ πήγαν καλά. Πέρυσι δεν πήγε καλά. Μας σας λέω και το Survivor που κάνει 20, πετυχημένο θεωρείται” είπε κλείνοντας.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ