Όπως είδαμε χθες στη κάμερα του ” Ποιος είναι πρωινιάτικα ” μίλησε η τραγουδίστρια Μαντώ η οποία και αναφέρθηκε στη δική της συμμετοχή στη Eurovision λέγοντας πως θα πήγαινε ξανά και πάλι με μπαλάντα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Το φετινό τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision το έχω ακούσει και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό τραγούδι, έχει μια μελαγχολία και μου αρέσει το βάθος που διαθέτει. Εύχομαι να πάει καλά και πολύ πολύ καλή τύχη στην Αμάντα Γεωργιάδη.
Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπάω στην Eurovision. Αν μου άρεσε το τραγούδι, γιατί όχι. Δεν θα άλλαζα τίποτα στην συμμετοχή μου γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάω με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision. Δεν πιστεύω στη συνταγή της Eurovision.Θα ξαναπήγαινα με μια πολύ καλή μπαλάντα όπως αυτή που πήγα», ανέφερε η Μαντώ στην πρωινή εκπομπή του Open.







