” Θα πήγαινα ξανά στην Eurovision και πάλι με μπαλάντα ” !!!

Όπως είδαμε χθες στη κάμερα του ” Ποιος είναι πρωινιάτικα ” μίλησε η τραγουδίστρια Μαντώ η οποία και αναφέρθηκε στη δική της συμμετοχή στη Eurovision λέγοντας πως θα πήγαινε ξανά και πάλι με μπαλάντα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Το φετινό τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision το έχω ακούσει και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρα πολύ ποιοτικό τραγούδι, έχει μια μελαγχολία και μου αρέσει το βάθος που διαθέτει. Εύχομαι να πάει καλά και πολύ πολύ καλή τύχη στην Αμάντα Γεωργιάδη.

Δεν έχω πρόβλημα να ξαναπάω στην Eurovision. Αν μου άρεσε το τραγούδι, γιατί όχι. Δεν θα άλλαζα τίποτα στην συμμετοχή μου γιατί θεωρώ ότι θα έπρεπε να πάω με ένα τραγούδι που δεν είναι… Eurovision. Δεν πιστεύω στη συνταγή της Eurovision.Θα ξαναπήγαινα με μια πολύ καλή μπαλάντα όπως αυτή που πήγα», ανέφερε η Μαντώ στην πρωινή εκπομπή του Open.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ