Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν θεωρώ ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι παιδόφιλος» !!!

Όπως είδαμε σήμερα το πρωί της Κυριακής στο Open weekend παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Πρωτογεράκη η οποία και αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

 «θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά τα οποία μας καίνε. Έπρεπε αυτοί που κατηγορούν να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που θεωρούν ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια κατ΄αντιπαράσταση συζήτηση. Όλο αυτό τώρα εγώ δεν το θεωρώ ανθρώπινο. Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους».

«Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος. Αυτό που λένε. Πηγαίνετε στην Κουμουνδούρου, πηγαίνετε στην πλατεία Καραϊσκάκη και ελάτε να μου πείτε. Αν πάτε εκεί θα σας απαντηθούν πολλά σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί» συμπλήρωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη μιλώντας στη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου και στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ