” Ήμουν στα Εξάρχεια και μου φώναζαν ” το ‘φαγες το Ασημινάκι …άσ ‘ την ήσυχη ”!!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ” Τηλέραμα ” παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος από τις Άγριες Μέλισσες . Ο ίδιος λοιπόν αναφέρθηκε στη προσωπική και επαγγελματική του πορεία αλλά και σε ένα περίεργο περιστατικό που του συνέβη στο δρόμο όταν έγινε γνωστός . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Ήμουν στη λαϊκή στα Εξάρχεια. Βλέπετε, στην καραντίνα η… λαϊκή ήταν η έξοδός μου. Έβγαλα λοιπόν τη μάσκα για να πιω καφέ και ακούω από μακριά μια φωνή να λέει: ‘Το ‘φαγες το Ασημινάκι… Άσ’ την ήσυχη’. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Απλά χαμογέλασα. Έκτοτε όλο και κάποιος με σταματά να μου πει κάτι”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Ο Γιάννης Βασιλώττος ερωτηθείς για το εάν βρέθηκε ποτέ αντιμέτωπος με το να “καβαλήσει το καλάμι” σημείωσε: “Δεν νομίζω πως το έχω πάρει πάνω μου. Η οικογένειά μου και το ήθος με το οποίο με μεγάλωσαν δεν μου επέτρεψαν κάτι τέτοιο. Ήταν πάντοτε άνθρωποι προσγειωμένοι και ταπεινοί, οπότε έχω διδαχτεί καλά από το σπίτι μου. Σήμερα είσαι και σε χαιρετούν στον δρόμο, εάν όμως έπειτα από δύο χρόνια δεν δουλεύεις, δεν είσαι τίποτα. Οπότε τι νόημα έχει τώρα να κάνεις τον… καμπόσο;”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ