Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται : ” Τότε με συγκλόνισε – Ήταν ένα γερό ταρακούνημα σε νεαρή ηλικία ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό Hello και στο Γιάννη Βίτσα και αναφέρθηκε στις απώλειες που τη συγκλόνισαν . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

“Είναι τρεις θάνατοι: του πατέρα μου, της μητέρας μου και του Τρίτση. Ο Αντώνης πέθανε πολύ νέος και πρώτος. Ήμουν κι εγώ πολύ νέα τότε και με συγκλόνισε όχι μόνο του έρωτα και της αγάπης που ένιωθα για εκείνον, αλλά και γιατί δεν είχα βιώσει κανένα θάνατο γύρω μου. Εκείνη η απώλεια με βοήθησε να γίνω πιο ισορροπημένη. Τότε μπορεί να ήμουν κι λίγο καβάλα στ’ άλογο καθώς είχα επιτυχία κι άκουγα καλά λόγια. Το συγκεκριμένο γεγονός με έκανε να συνειδητοποιήσω πως αυτά δεν μετρούν, ότι αυτό που έχει σημασία τελικά είναι να είσαι καλά, να είσαι ευγνώμων, σοβαρά σκεπτόμενος και ταπεινός γιατί αύριο μπορεί να μην υπάρχεις. Ήταν ένα γερό ταρακούνημα σε νεαρή ηλικία”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια συμπλήρωσε: “Στη συνέχεια η απώλεια του πατέρα μου πριν από δεκατρία χρόνια ήταν το πρώτο γεγονός που με έκανε να αισθανθώ ότι μεγάλωσα. Όσο έχεις τους γονείς σου, πάντα είσαι παιδί κάποιου. Μετά ακολούθησε η μητέρα μου… Αυτά τα τρία γεγονότα με σημάδεψαν”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ