H Zήνα Κουτσελίνη αποκάλυψε την ηλικία της : ” Aπό τις 21 Απριλίου θα το σταματήσω το κοντέρ ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα σε εκδήλωση συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία και έχει γενέθλια στις 21 Απριλίου και γίνεται 53 .Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής  “Δεν έχω μυστικά ομορφιάς, κάνω ό,τι μου κατέβει. Αλλά πάντα βρίσκω την άκρη μου. Πάντα μου λένε τι έχω κάνει. Τους λέω όπου βρω κάτι και μου αρέσει, μπορεί να μπω και να το κάνω. Από εκεί και πέρα προσπαθώ να κάνω δίαιτα και να διατηρηθώ. Τώρα με τον Covid δεν έχω κάνει πολύ γυμναστική”.

“Μου αρέσει πάρα πολύ να κάνω έναν καθαρισμό στο πρόσωπό μου, επίσης μου αρέσει να είμαι περιποιημένη. Άλλωστε είμαι 52 ετών. 21 Απριλίου τα κλείνω και πάω 53. Από εκεί και πέρα θα το σταματήσω το κοντέρ, να μου εμφανιστούν και άλλες στην ηλικία μου. Θα περιμένω” είπε σχετικά με την ηλικία της.

Και πρόσθεσε ότι: “Ο χρόνος δε με αγχώνει, μου αρέσει πάρα πολύ να φαίνονται όλα. Αλλά και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι που δεν είναι υπερβολικό, ωραίο είναι να το κάνουμε. Αισθητική επέμβαση θα έκανα. Καταρχήν έχω κάνει στο στήθος, το έχω μειώσει. Είχα βάρος”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ