Μπάμπης Αναγνωστόπουλος : Ρωτήθηκε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα 3 νεκρά παιδιά – Η απάντηση του !!!

Σήμερα το πρωί (8/4), ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για να ξεκινήσει η δίκη για τη δολοφονία της γυναίκας του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος άκουσε προσεχτικά το κατηγορητήριο, κοιτάζοντας την εισαγγελέα στα μάτια και ανέμενε την απόφαση για την διακοπή της δίκης. Το αίτημα διακοπής υπέβαλε ο συνήγορος υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, καθώς έπρεπε να παρίσταται σε άλλη δίκη στον Άρειο Πάγο, με το δικαστήριο να το αποδεκτό το αίτημα.

Η δίκη του πιλότου θα ξεκινήσει κανονικά στις 12 Απριλίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του χθεσινού Δελτίου Ειδήσεων του Mega και τη δημοσιογράφο Βάσω Παλαιού, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ρωτήθηκε λίγες ώρες πριν τη δίκη για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Η απάντηση του πιλότου, σύμφωνα με το Δελτίο του Mega ήταν: «Ουδέν σχόλιο. Τι να πω για τα τρία παιδιά».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι κεντρικό σημείο της απολογίας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της υπερασπιστικής γραμμής που αναμένεται να ακολουθήσει στο δικαστήριο στις 12 Απριλίου είναι η προστασία του δικού του παιδιού, της μικρής Λυδίας.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ