Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη : ” Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ” – Η πρώτη αντίδραση στην υποστήριξη κατηγορίας !!!

Μετά τις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, όπου δήλωσε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η 33χρονη είναι απαρηγόρητη στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Λυπάμαι. Αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο. Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες, έλεγε άλλα» ήταν τα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που ζήτησε να μεταφερθούν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι απαρηγόρητη από την αλλαγή στάση του εν διαστάσει συζύγου της και συνεχίζει να υποστηρίζει ότι κατηγορείται άδικα για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πηγή : tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ