Νάνσυ Ζαμπέτογλου : ” Mε κουράζει όταν ένας καλεσμένος , περιαυτολογεί και αυτοθαυμάζεται , έχει συμβεί μια δυο φορές ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα συνέντευξη παραχώρησε στην Πολυξένη Καραμίχα και στη Real Life η Νάνσυ Ζαμπέτογλου η οποία και αναφέρθηκε σε όσα μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραδέχτηκε αρχικά πως υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σε καλεσμένους που μπορεί να την κουράσουν: “Να περιαυτολογεί, να αυτοθαυμάζεται, να μη θέλει να ανοιχτεί, να έρχεται με συγκεκριμένη ατζέντα στο μυαλό του. Ευτυχώς, έχει συμβεί μια δυο φορές“.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Τι γίνεται όταν δεν υπάρχει χημεία με τους καλεσμένους; Η ίδια απάντησε πάνω σε αυτό: “Αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει σε μία συνέντευξη ή θέλει να πει μόνο συγκεκριμένα πράγματα, δεν επιμένουμε. Προσπαθούμε να υπάρχει πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά, αν δεν λειτουργήσει, θα χαιρετήσουμε ευγενικά μετά από 20 λεπτά και θα συνεχίσει ο καθένας τη δουλειά του. Δεν έχει συμβεί, όμως, πολλές φορές. Οι καλεσμένοι μας έρχονται γιατί το θέλουν και είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό“.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ