Η απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στα σχόλια για την ηλικία του : ” Mήπως θέλετε να πάω σπίτι και να πεθάνω μόνος μου ? ”

Όπως είδαμε χθες μέσα από το Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του απάντηση στους συντελεστές της εκπομπής οι οποίοι και σχολιάζουν την ηλικία του . Πιο συγκεκριμένα με χιουμοριστικό τρόπο είπε τα εξής

“Στον Θέμη, στον σκηνοθέτη και στον αρχισυντάκτη, τους καταγγέλλω ότι επειδή είπα για τον Κουν, μου ρίξανε μαύρο, ότι είμαι παρελθόν, άρα καταδικάζουν τη γνώση ως στείρα παρελθοντολογία. Η κατάρα μου στους επάνω”.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι από το κοντρόλ της εκπομπής τον έκαναν πάλι ασπρόμαυρο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να συνεχίζει: “Α μου ξαναβάζετε μαύρο; Μήπως θέλετε να πάω σπίτι και να πεθάνω μόνος μου; Τη γνώση την κατηγορούν ως παρελθοντολογία. Μπράβο”.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ