Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου πετούσαν εφημερίδα στη μούρη και δεν είπα ποτέ να φύγουν» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο πλατό του ” Τι λες τώρα βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος και αναφέρθηκε σε παλαιότερες συνεργασίες που είχε αλλά και στη δύναμη που είχε επί σειρά ετών στη τηλεόραση . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

 «από θέση ισχύος δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν και το λέω με πλήρη γνώση. Δεν αδίκησα κανέναν γιατί ποτέ τη θέση που ήταν πραγματικά ισχύος δεν την χρησιμοποίησα. Να έρθει κανείς να μου πει… Περισσότερο διεύρυνα θέσεις, δηλαδή ένιωθα ότι αυτός θέλει δουλειά και έλεγα να τον πάρουν».

«Εδώ σεκιουριτάς απολύθηκε από το ραδιόφωνο που δούλευα και έκανα ολόκληρη παντέντα για να φτάσει πάνω ότι είμαι στενοχωρημένος που απέλυσαν έναν γιατί ο διευθυντής είχε τα νεύρα του. Δεν έχει χάσει κανείς τη δουλειά του».

«Έχουν υπάρξει γυναίκες με νεύρα ορμονικά, που μου πετούσαν την εφημερίδα έτσι στη μούρη και δεν έλεγα ποτέ να φύγουν γιατί ήθελα και γω την ηρεμία μου» 

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ