Γιάννης Μπέζος: «Ήταν η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου» !!!

Όπως είδαμε σήμερα στο Love it συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή ο Γιάννης Μπέζος  με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Αινιγματικές παραλλαγές». Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην απόφαση να απουσιάζει από την τηλεόραση την ερχόμενη σεζόν καθώς και την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«δεν θα συνεχίσω σίγουρα του χρόνου στην τηλεόραση. Δεν έχω διάθεση. Είμαι πολύ κουρασμένος και νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει και μια ανάπαυλα διότι και ο κόσμος βαριέται να με βλέπει. Έχω βαρεθεί εγώ να βλέπω τον εαυτό μου επομένως καταλαβαίνω ότι βαριούνται και εκείνοι».

«Δεν φοβήθηκα από τον κορονοϊό αλλά κάποια στιγμή κουράστηκα. Δεν λέω ότι δοκιμάστηκα οικονομικά, γιατί δεν θέλω να λέω ψέματα, αλλά με έβγαλε από τον ρυθμό μου. Με προβλημάτισε μεν αλλά με κούρασε κιόλας».

«Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή μου είναι σίγουρα η γέννηση της κόρης μου, δεν το συζητώ. Έρχεται στη ζωή ένα πλάσμα το οποίο είναι και η συνέχεια μου» συμπλήρωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Η πιο άσχημη στιγμή στη ζωή μου είναι ο θάνατος της μητέρας μου. Ενώ ήταν έτοιμη να φύγει από τη ζωή, ήμουν υποχρεωμένος να είμαι εκτός Αθηνών και έπαιξα το βράδυ. Πέθανε, γύρισα στην Αθήνα, έγινε η κηδεία και ξανάφυγα. Ήταν μια δύσκολη στιγμή».

Όταν, δε, ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη ήταν σαφής. «Δεν απαντώ σε αυτά! Κρίνονται οι υποθέσεις αυτές και πρέπει να κάνουμε όλη την αυτοκριτική μας. Τελεία και παύλα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ