Πέτρος Φιλιππίδης : Παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση του ηθοποιού στις φυλακές !!!

Λίγο πριν την πολύκροτη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 18 Μαρτίου, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» παρατάθηκε η προσωρινή φυλάκισή του στις φυλακές Τριπόλεως μέχρι τα τέλη του Ιουλίου.

Το περασμένο καλοκαίρι αποφασίστηκε η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία θα κρατούσε για ένα εξάμηνο. Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την παράταση για τους επόμενους έξι μήνες.  Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες. 

Μάλιστα, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε μέσα από το «Πρωινό» αρχικά, πως ο ηθοποιός είχε κάνει δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης πριν από λίγες μέρες, η οποία και απορρίφθηκε.

«Στη δίκη έχουν κληθεί 10 βασικοί μάρτυρες, αυτόπτες μάρτυρες σε λεκτική βία και θα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων. Τρεις από τους μάρτυρες είναι πολύ γνωστές ηθοποιοί, διάσημες ηθοποιοί. Τις δύο δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ να μιλάνε για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όπως μου το περιέγραψαν, θα κάνουν πάταγο με αυτά που θα πουν στο δικαστήριο που μέχρι τώρα τα κρατούν και δεν τα έχουν πει σε κανέναν».

Πηγή : tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ