Όπως έχουμε δει τα τελευταία 24 ωρα ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη . Μάλιστα η Δανάη Μπάρκα χθες τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας τα εξής
«Καλημέρα σας, είμαστε εδώ. Είναι λίγο αμήχανη η στιγμή, και για εσάς είναι περίεργα τα πράγματα, όλοι είμαστε κάπως μουδιασμένοι. Η δουλειά μας είναι να προχωράμε, να προσπαθούμε ακόμη και μέσα από αυτές τις δύσκολες στιγμές να είμαστε ενωμένοι. Να σκορπάμε όσο το δυνατόν περισσότερο το χαμόγελο, την αισιοδοξία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση.
Θα ασχοληθούμε με την επικαιρότητα και τις εξελίξεις, αλλά και τα δικά μας ωραία θέματα. Γιατί η ζωή συνεχίζεται και ειδικά όταν εμείς είμαστε ενωμένοι και στέλνουμε την αγάπη μας όλα θα είναι ευκολότερα… Όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι για να τελειώσουμε τον πόλεμο. Πριν μας τελειώσει ο πόλεμος».







