Όπως είδαμε πρόσφατα η κάμερα της εκπομπής ” Χαμογέλα και Πάλι ” συνάντησε τον Σπύρο Μπιμπίλα στη πρεμιέρα της παράστασης ” Σοφία Βέμπο σε θυμάμαι ” και εκείνος αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη όσον αφορά τη κόντρα Παπαγιάννη και Παυλίδου . Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος του ΣΕΗ είπε τα εξής “Δεν το θεωρώ δικάσιμο το να σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι. Δεν είναι δικάσιμο γιατί είναι διενέξεις δύο σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσουν χέρι, ο ένας στον άλλον γιατί εκεί πλέον φτάνουν στα άκρα”.
Mε τη σειρά του ο Σπύρος Μπιμπίλας ξεκαθάρισε τα πράγματα λέγοντας: “Είναι πολύ κακό να δίνεις χαστούκια. Η Βάσια λέει κάποια πράγματα που είναι ευτράπελα και τα λέει για να γελάει ο κόσμος. Κωμική ηθοποιός είναι, δικαίωμά της να τα λέει και με χιουμοριστικό τρόπο. Δεν νομίζω ότι είναι πρέπον να δίνουμε χαστούκια ο ένας στον άλλον”.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη σημείωσε: “Θα ήθελα να τα βρουν μεταξύ τους εξωδικαστικά. Μακάρι να ερχόντουσαν στο σωματείο και να διευθετηθεί η διαφορά τους”.
“Έχω υπάρξει μάρτυρας κακοποιητικής συμπεριφοράς πολλές φορές και από πολύ σπουδαίους σκηνοθέτες. Αν είχε γίνει το metoo πριν πολλά χρόνια, θα ήταν και αυτοί υπόδικοι. Έχω δεχτεί κι εγώ επίθεση στο θέατρο, αλλά δε το κατήγγειλα ποτέ” εκμυστηρεύτηκε ενώ μιλώντας για τις φήμες για τις διαγραφές των υπόδικων ηθοποιών σχολίασε: “Οι τρεις ηθοποιοί που είναι υπόδικοι κάποια στιγμή θα περάσουν από το πειθαρχικό. Δεν μπορούμε να προδικάζουμε την απομάκρυνση των τριών ηθοποιών από το ΣΕΗ. Πώς γίνεται να βγαίνουν αποκλειστικά σε εκπομπές και να λένε ότι διαγράφονται ηθοποιοί; Πιο τρελοκομείο από αυτό δεν υπάρχει”.







