Δημήτρης Αλεξάνδρου : ” Πρέπει να μάθουμε σαν άντρες να χρησιμοποιούμε αλλιώς τα παντελόνια μας ” !!!

Τον Δημήτρη Αλεξάνδρου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα;” και ο δημοσιογράφος Αρτ Αντινιάν. Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου που τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της συντρόφου του Ιωάννας Τούνη τοποθετήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει πλέον να μάθουν να φέρονται οι άντρες ενώ αναφέρθηκε και στις επιθέσεις που δέχονται στην εκπομπή.

«Δε θέλω να πω ότι είμαι ευάλωτος αλλά είμαι ένας άνθρωπος που εξωτερικεύει τα συναισθήματά του. Δεν έχει να κάνει με το ότι η Ιωάννα είναι κοπέλα μου. Πρέπει επιτέλους και εμείς σαν άντρες να χρησιμοποιήσουμε τα παντελόνια μας για έναν διαφορετικό λόγο. Μια συγγνώμη αρκεί και να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Όχι να βγαίνουμε μόνο με τσαμπουκά και μαγκιά και να το παίζουμε θιγμένοι. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις πράξεις που κάνουμε.Εμείς στην εκπομπή είμαστε απλά άνθρωποι που κάνουμε τη δουλειά μας. Προστατεύονται κάποιοι άνθρωποι από τον νόμο. Το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν είμαστε δικαστές… Το ότι στηρίζω την Ιωάννα δεν το κάνω επειδή πρέπει να το κάνω…  Είναι μια δύσκολη και λεπτή κατάσταση, θέλει λεπτούς χειρισμούς, δεν είμαι ειδικός ούτε η Ιωάννα είναι ειδικός. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους δικηγόρους» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Πηγή : tlife.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ