Όπως είδαμε χθες το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram να δείξει τα άσχημα και αρνητικά μηνύματα που της στέλνουν . Πιο συγκεκριμένα της έστειλαν
“κάτι ξέρει ο Θεός που δεν σου δίνει παιδιά και άντρα”.Remaining Time-0:00FullscreenMute
“Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο να παρατηρείς ότι το ανθρώπινο είδος βγάζει προς τα έξω μια τέτοια αισχρή και “ανθρωποφαγική” πλευρά! Τι κρίμα να λείπει ο σεβασμός, η αγάπη, η διακριτικότητα και η ευγένεια! Πόση τοξικότητα Θεέ μου, μίσος, φθόνος, κατάρες! Πίσω από “άρρωστα” μυαλά ψεύτικων λογαριασμών” έγραψε αρχικά η ίδια σε ένα από τα story της.

Μάλιστα η ίδια στη συνέχεια έδειξε και κάποια θετικά μηνύματα που δέχεται, ενώ κατέληξε λέγοντας: “Ο λόγος που πόσταρα μερικά από τα μηνύματα σας (έχω άπειρα) είναι για να πω το εξής: Τέλος στην ανθρωποφαγία, την (χωρίς λόγο) στοχοποιήση και την τοξικότητα! Ναι στην αλήθεια, το ήθος, τον σεβασμό, την ευγένεια… Σας στέλνω την αγάπη μου! Σας ευχαριστώ για όλα”.








