Γιάννης Χατζηγεωργίου : Απαντάει αν θα πληρώσει ρήτρα στην παραγωγή του Survivor μετά την οικειοθελή του αποχώρηση !!!

Όπως είδαμε χθες στη κάμερα του ” Καλύτερα Δεν Γίνεται ” μίλησε ο πρώην παίκτης του Survivor , Γιάννης Χατζηγεωργίου ο οποίος και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι αλλά και στις φήμες που θέλουν τους παίκτες στο Survivor αν αποχωρούν οικειοθελώς να πληρώνουν ρήτρα . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής λοιπόν

«Ήταν προφανές πως θα υπήρχαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου όταν πέρσι έλεγα ότι τα θεωρούσα καραγκιοζιλίκια και φέτος πήγα στο Survivor. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη, μια πολύ δύσκολη διαβίωση με τον Βαλάντη. Με αυτό τον άνθρωπο δεν ταιριάζουμε», είπε στην αρχή ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν θα πληρώσει ρήτρα στην παραγωγή του Survivor, αφού επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς, απάντησε: «Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή. Η παράγωγη είναι πάρα πολύ σωστή και όλα είναι μια χαρά και σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Δεν είχαμε στο συμβόλαιο κάτι που θα πληρώναμε και δεν θέλω να μιλήσω για το συμβόλαιο γιατί είναι καθαρά με δικηγόρους αυτό».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ