Δανάη Παππά : ” Θέλω να είμαι και να νιώθω ανεξάρτητη , οικονομικά και συναισθηματικά ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Δανάη Παππά η οποία και πρωταγωνιστεί στη πετυχημένη σειρά του Alpha Σασμός αυτή τη περίοδο παραχώρησε συνέντευξη πρόσφατα στο περιοδικό Nitro και μίλησε για όλα . Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ρόλο της στη σειρά όπου και υποδύεται τη Θεοδώρα και είναι τελείως κόντρα σε εκείνη ενώ αναφέρθηκε και στη προσωπική της ζωή αλλά και σε άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Πώς αντιμετωπίζεις την αναγνωρισιμότητα και πώς επηρεάζει αυτοί τους ανθρώπους της ζωής σου (οικογένεια, φίλους, σύντροφο);

Πάντοτε όταν εμφανίζεται μια αναγνωρισιμότητα για κάποιον, επηρεάζεται και ο περίγυρος του. Μου συνέβη και μένα. Πολλές φορές μπορεί να ανεβάσω στόρι με κάποια φίλη μου και θα την ακολουθήσουν μετά στα social και θα την ρωτάνε για εμένα. Κι είναι κουραστικό γιατί δεν είναι δικό μου κομμάτι, είναι η ζωή κάποιου άλλου. Δεν είναι ωραίο να μπλέκομαι στις ζωές των φίλων μου και να είμαι πρωταγωνίστρια, γιατί είναι δική τους ζωή και πρωταγωνιστούν αυτοί.

Θέλει ηρεμία μια τέτοια κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για την οικογένεια μου και τον σύντροφό μου. Νιώθω ότι από ένα σημείο και μετά θα σκεφτούν κι αυτοί «δηλαδή εγώ τι; δεν έχω καμία σημασία; μόνο για τη Δανάη αξίζω;». Κι ευτυχώς που ο σύντροφός μου είναι ψυλλιασμένος με αυτή την κατάσταση λόγω της δουλειάς του. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά μου αρέσει να τα συζητάω αυτά και να τα εξηγώ. Είναι κάτι που συμβαίνει, κάποιοι ασχολούνται με μένα, αλλά ο φίλος μου, η φίλη μου, θα πρέπει να το βγάλουν από το μυαλό τους και να μην επηρεάσει τη σχέση μας. Δηλαδή εγώ δεν αλλάζω απέναντι τους, αυτοί γιατί να αλλάξουν;

Από τα 20 σου είσαι σχεδόν ασταμάτησα σε τηλεοπτικές δουλειές και δη καθημερινές σειρές. Δε σε ρουφάει όλο αυτό από την υπόλοιπη ζωή σου; Υπάρχεις ως Δανάη Παππά έξω από τους ρόλους σου;

Στις αρχές όταν ξεκίνησα με το Τατουάζ, δεν είχα επαφές με την οικογένεια και τους φίλους μου, ούτε σχέση. Τότε με ταρακούνησα, συμμαζεύτηκα και κατάλαβα ότι όπως πάω θα μείνω μόνη και θα χάσω τη ζωή μου. Ήμουν και αρκετά συναισθηματική, δενόμουν με τους ανθρώπους που δουλεύαμε, οπότε ό,τι μου ζητούσαν, είτε ξεπερνούσε τα όρια μου είτε όχι, έλεγα ναι.

Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι χάνομαι και αποφάσισα να τα βλέπω όλα επαγγελματικά και να με προστατεύω για να είμαι σωστή στη δουλειά μου. Γιατί όσο κάνεις χατίρια, μετά χάνεις και την επαφή με τη δουλειά σου.

Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι όλη μέρα με τη σχέση τους ή αποζητάς την απομόνωση σου;

Θέλω να είμαι και να νιώθω ανεξάρτητη, οικονομικά και συναισθηματικά. Ακόμα κι ας είμαι σε μια σχέση, θέλω να νιώθω πως οποιαδήποτε αλλαγή δε θα με χαλάσει. Δε θέλω να αγκιστρωθώ κάπου και να έχω σανίδα σωτηρίας. Δε χρειάζομαι τίποτα να με επιβεβαιώσει. Με τον σύντροφό μου υπάρχει αμοιβαία κατανόηση σε αυτό. Ποιος μπορεί να είναι 24/7 με τη σχέση του;

Κάποια στιγμή θα σε ρουφήξει αυτό. Είμαι η Δανάη σκέτο, όχι η Δανάη σε σχέση. Με τον σύντροφό μου έχουμε ένα πρόγραμμα που μας κουράζει κι ενώ ζητάμε το να είμαστε μαζί, θα βγούμε τελικά μόνοι με φίλους ή μόνοι με τον σκύλο ή μόνοι εντελώς. Και θα είναι οκ αυτό.

Το δεχόμαστε και οι δύο. Είναι ωραίο όταν συμβαίνει αυτό το «φουλ ερωτευμένος», αλλά κρατάει μερικούς μήνες. Δε γίνεται συνέχεια. Όταν είσαι ερωτευμένος δε δίνεις σημασία πουθενά και θες να είσαι 100 ώρες με τον άνθρωπο σου. Μόλις τελειώσει αυτό, θα πρέπει να υπάρχει συνείδηση για το ότι υπάρχετε και έξω από τη σχέση σας.

Είναι κι αυτό ένα κομμάτι που πρέπει να γουστάρει ο ένας στον άλλον. Σε αυτό παίζει ρόλο το timing. Αυτό στο λέω τώρα. Πριν 2.5 χρόνια, θα σου έλεγα άλλα. Νιώθω ότι ήθελα να είμαι πιο τρελή, ζητούσα από τον άλλο να είναι συνέχεια δίπλα μου. Τα ήθελα όλα την ίδια στιγμή. Και μόνη μου να είμαι και συνέχεια μαζί με τον σύντροφό μου. Τώρα κατανοώ ότι θέλω να κυλάνε όλα ομαλά, είτε χωρίζεις τον δρόμο σου είτε συνεχίζεις να προχωράς μαζί με άλλον.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ