Κωνσταντίνος Μητσοτάκης : Απαντάει για το αν έσπασε την καραντίνα ,μετά τη διάγνωση με κορονοϊό !!!

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο γιος το πρωθυπουργού, Κωσταντίνος Μητσοτάκης. Η είδηση έγινε γνώστη μέσα από μια σχετική δημοσίευση που έκανε το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ίδιος, μέσω μιας ανάρτησης  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει σπάσει την καραντίνα και έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

«Η κατηγορία ότι δήθεν έσπασα την καραντίνα για να πάω διακοπές δεν προσβάλει μόνο εμένα… αλλά θίγει και τους συμπαίκτες μου στο Warzone, που μια βδομάδα τώρα, κλεισμένοι στα σπίτια μας, φτύνουμε αίμα για να σταυρώσουμε μια νίκη. Έχουμε μέρες μπροστά μας, προχωράμε πιστοί στο πλάνο μας. Είτε μέχρι να κερδίσουμε, είτε μέχρι να λήξει η καραντίνα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πηγή : faysbook.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ