Στάθης Παναγιωτόπουλος : Όσα βρήκε η αστυνομία σπίτι του !!!

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες εις βάρος του από πρώην συντρόφους του, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/12) οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, από την έρευνα που έχει κάνει μέχρι τώρα η Δίωξη, έχουν εντοπιστεί δύο διαδικτυακά κανάλια του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Μάλιστα, στο ένα κανάλι υπάρχει υλικό που είναι ακόμα ενεργό, κάτι που αναιρεί τον βασικό ισχυρισμό του παρουσιαστή ότι δηλαδή έχει κατεβάσει τα βίντεο από το διαδίκτυο.

Μάλιστα, όσες γυναίκες καλούν στην αστυνομία και λένε πως στο παρελθόν υπήρξαν σύντροφοι του Στάθη Παναγιωτόπουλου και έχουν υποψία η γνωρίζουν ότι κάποιο βίντεο με δικές τους προσωπικές στιγμές έχει ανέβει στο διαδίκτυο, μπορούν να πηγαίνουν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό από αυτά τα δύο κανάλια και άλλα sites προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

Τέλος, μία ακόμα γυναίκα είχε δηλώσει πως θα πήγαινε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση, ως πρώην σύντροφος του παρουσιαστή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Star τελικά δεν πήγε. Μίλησε όμως με την αστυνομία και δήλωσε πως δεν ξέρει αν υπάρχει κάποιο δικό της βίντεο στο διαδίκτυο.

Πηγή : hellomagazine.com

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ