Kατερίνα Παπουτσάκη για Φιλιππίδη : ” Πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία και αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με το Γιώργο Κιμούλη αλλά και τον Πέτρο Φιλιππίδη . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Ξημερώνουν καλύτερες μέρες για τους καλλιτέχνες μετά το #metoo;

Ναι, πιστεύω θα είναι πολύ καλύτερες. Πιστεύω ότι κάποιος που θα συμπεριφερόταν άσχημα, τώρα θα το σκεφτεί πολλές φορές πριν το πράξει… Επιπλέον θα δοθεί βήμα σε ανθρώπους που έχουν αξία, ξεσκαρτάρεται το πράγμα και έτσι θα επικρατήσουν το καλό, οι αγνές προθέσεις, η διάθεση για δημιουργία και η συναδελφικότητα.

Όλες αυτές οι αρχές θα είναι πια μπροστά και εύχομαι να μην έχει γίνει άδικα όλο αυτό. Ελπίζω να μην σταματήσει, αλλά να συνεχίσει και από ένα σημείο και μετά να μην χρειάζεται να το συζητάμε, γιατί απλά δεν θα υπάρχει.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε πριν λίγο καιρό να μιλήσετε ανοιχτά για τη δύσκολη συνεργασία που είχατε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη;

Με προσέγγισε η Ζέτα Δούκα που έκανε αυτό το ξεκίνημα και δεν μπορούσα να μην είμαι δίπλα της και να μην την στηρίξω σε αυτό το εγχείρημα. Η δική μου πάντως εμπειρία δεν ήταν τόσο τραυματική, αλλά αυτό που εξέφρασα ήταν ένα μήνυμα υποστήριξης και σύνδεσης με αυτό που πέρασε η Ζέτα. Μπορούσα να καταλάβω τότε, το πόσο παραβιαστική μπορούσε να γίνει αυτή η συμπεριφορά, γιατί πράγματι υπήρχε και σε εμένα ήταν άσχημη.

Η συνεργασία σας με τον Πέτρο Φιλιππίδη πώς ήταν;

Δεν είχα προσωπικό πρόβλημα, όμως πάντοτε τον συνόδευαν αυτές οι φήμες.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ