Όπως είδαμε χθες ο γνωστός σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος βρέθηκε στο ” Στούντιο 4 ” και αναφέρθηκε στη περίοδο της καραντίνας που ήταν κλειστή η εστίαση . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Έχασα καμιά 20αρια κιλά, γιατί φοβήθηκα μην πάθω εγκεφαλικό. Λόγω δουλειάς, στεναχώριας… Η χρονιά που πέρασε ήταν τραγική για εμάς. Είχαμε μεγάλη απώλεια και εμείς και οι εργαζόμενοι. Παιδιά που είχα εγώ χρόνια μαζί μου και με κοιτούσαν και περίμεναν να ζήσουν οικογένειες από τη δική μου επιχείρηση, ξαφνικά βρεθήκαν χωρίς να έχουν τίποτα. Οπότε ήταν πολύ μεγάλο το άγχος.
Πέρασα μεγάλη πίεση, γιατί δεν ήξερα πού θα πάει όλο αυτό το πράγμα συν όλα αυτά τα χρόνια της δουλειάς. Δείχνω κουλ. Μεγαλώσαμε σε μία γενιά που μας έλεγαν να μη δείχνουμε τα συναισθήματά μας. Το κουβαλάω αυτό το πράγμα, να μη δείχνω κάτι παρά το γεγονός ότι το έχω μέσα μου και το παλεύω» εξομολογήθηκε ο γοητευτικός σεφ.







