Ευδοκία Ρουμελιώτη : ” Φοβήθηκα πολύ όταν η Ζέτα Δούκα μίλησε για το Γιώργο Κιμούλη ” !!!

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε πολύ ανοιχτά για την προσωπική της ζωή αλλά και τις δηλώσεις του κινήματος Metoo.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα σχόλια της για τη Ζέτα Δούκα που μίλησε δημόσια για την κακοποιητική συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη: “Φοβήθηκα πολύ όταν η Ζέτα Δούκα μίλησε για το Γιώργο Κιμούλη. Την ευχαριστώ πολύ που μίλησε. Έχω φύγει από το θέατρο εξαιτίας του Γιώργου Κιμούλη”, δήλωσε.

Η ίδια εξομολογήθηκε ότι της ήταν αρκετά δύσκολο να μιλήσει δημόσια διότι είναι κάτι που δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα και δεν μπορεί να μιλήσει άνετα γι’ αυτό. Στη συνέχεια δήλωσε: “Κλείσανε πολλές πόρτες επειδή μίλησα όταν υπέστην κακοποίηση.”

Ακόμη δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και στο σύζυγό της ο οποίος δεν ανήκει στο χώρο του θεάματος κάτι το οποίο για την ίδια είναι κάτι θετικό. Ανέφερε συγκεκριμένα: “Ο σύζυγός μου φέρνει ισορροπία στη ζωή μου”.

Ανακοίνωσε ακόμη την επιθυμία της να αποκτήσει μία κόρη:Θα ήθελα μια κόρη. Τα αγόρια είναι πολύ τρυφερά με τη μητέρα τους, μ’ έχουνε βασίλισσα αλλά και οι γυναίκες είμαστε πιο πολύπλοκα πλάσματα. θα ήθελα ένα ακόμη παιδί ό,τι και αν είναι.

Πηγή : Hellomagazine.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ