Χάρης Ρώμας : ” Μετά από 10 χρόνια σχέσης αυτό έμελλε να τελειώσει ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο Χάρης Ρώμας συνέντευξη παραχώρησε σε περιοδικό της Κύπρου ” Tv Mania ” και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και αναφέρθηκε στο πρόσφατο χωρισμό του . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

Είναι ωραία τώρα που είσαι και πάλι μόνος και εργένης ξανά, έπειτα από αρκετά χρόνια που βρισκόσουν σε σχέση;

Είναι μια εποχή αναδιοργάνωσης. Μετά από 10 χρόνια σχέσης -που συζούσα, που έζησα μια ιστορία έρωτα, αγάπης, κοινής πορείας- αυτό έμελλε να τελειώσει.

Θεωρώ όμως ότι, όταν τελειώνει κάτι -αν και είναι πολύ επίπονο- μπορεί να γίνει το εφαλτήριο για μια καινούργια περίοδο. Για μένα, αυτό είναι μια καινούργια ευκαιρία, έτσι το προσλαμβάνω.

Όχι για να βγω στο «κυνήγι», αλλά για να μπω στη διαδικασία τού να ζήσω ξανά καινούργια πράγματα, να ανανεωθώ ως άνθρωπος και να ξαναερωτευτώ. Είναι μια μεταβατική περίοδος. Συμβουλεύω τον κόσμο να βλέπει, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, το θετικό του πράγματος – η ζωή είναι μπροστά και μπορείς να την ζήσεις ακόμη καλύτερα. Και αυτό θα κάνω!

Πώς και ξυπνάς τόσο νωρίς;

Ξυπνάω και πιο νωρίς. Έχω το συνήθειο να ξυπνάω στις 6:00 με 6:30 κάθε πρωί, διότι προσπαθώ μέσα σε ένα 24ωρο να χωρέσω πολλά και διαφορετικά πράγματα· κι αυτό, για να γίνει, χρειάζεται πολλές ώρες.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ούτε ως μωρό δεν ήμουνα ποτέ «παιδί του ύπνου», δεν κοιμόμουνα παρά ελάχιστα.

Μού είναι αρκετές πέντε ώρες ύπνου τη μέρα, έτσι είναι το βιολογικό μου ρολόι κι αυτό μου εξασφαλίζει περισσότερες ώρες δράσης τη μέρα. Επειδή, ωστόσο, έχω σπουδάσει και Ιατρική, κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πια αρκετοί, αυτό δεν το κάνω εις βάρος της υγείας μου· έτσι είμαι.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ