Μυστήριο με τον Μένιο Φουρθιώτη : ” H κλινική του εικόνα δεν συνάδει με μία απλή πτώση ” !!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Το πρωινό”, το χειρουργείο του παρουσιαστή ολοκληρώθηκε, με επιτυχία, και πλέον παραμένει κλινήρης στον 6ο όροφο του ΚΑΤ σε μονόκλινο δωμάτιο. Κατά τις ίδιες πηγές, εκτός από το χειρουργείο που έκανε στην άρθρωση του ισχίου, υπάρχει σπάσιμο και στο οστό του ισχίου, ενώ ανησυχία προκαλούν τα πολλά χτυπήματα που έχει ο παρουσιαστής σε μέση, θώρακα και στήθος.

“Ο Μένιος Φουρθιώτης χειρουργήθηκε το μεσημέρι στο ΚΑΤ αφού υπέστη υποκεφαλικό κάταγμα ισχίου. Επίσης φέρει κάταγμα οσφυικής και θωρακικής χώρας αλλά και αρκετούς μώλωπες. Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο δήλωσε στους γιατρούς ότι έπεσε και χτύπησε αλλά η κλινική του εικόνα δεν συνάδει με μία απλή πτώση από το ύψος του” ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πηγή : thetoc.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ