Όπως είδαμε χθες καλεσμένη βρέθηκε στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά , η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Παππά . Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε στη κατάσταση που επικρατεί στο θέατρο μετά την πανδημία , στο παιδί που έκανε πριν 2 χρόνια αλλά ακόμα αναφέρθηκε και στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής
«Υπάρχει προβληματισμός για την επαναλειτουργία των θεάτρων. Εμείς λειτουργούμε μόνο για εμβολιασμένους, είναι εμβολιασμένος και όλος ο θίασος και οι άνθρωποι του θεάτρου. Αλλού γίνονται δεκτοί θεατές και με τεστ. Νομίζω ότι είναι μια επιλογή των παραγωγών μας για να μην διακινδυνεύσει η υγεία κανενός και για να μην ακυρωθούν παραστάσεις.
«Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό που βιώνω με το παιδί. Ήταν πολύ καθαρό για μένα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Αγαπούσα τα παιδιά και πάντα φαντασιωνόμουν την κατάσταση της μητέρας, αλλά από μια ηλικία και μετά ήταν πιο συνειδητοποιημένο, γιατί ήθελα η συνθήκη να είναι ιδανική, διότι δεν ήθελα να βασανίζονται και τα παιδιά και οι μεγάλοι.
Η ηθοποιός Ιωάννα Παππά βρέθηκε στο Πρω1νό το πρωί της Τρίτης και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα θέατρα με την πανδημία, το παιδί που απέκτησε πριν από δύο χρόνια, αλλά και το κίνημα #metoo.
«Υπάρχει προβληματισμός για την επαναλειτουργία των θεάτρων. Εμείς λειτουργούμε μόνο για εμβολιασμένους, είναι εμβολιασμένος και όλος ο θίασος και οι άνθρωποι του θεάτρου. Αλλού γίνονται δεκτοί θεατές και με τεστ. Νομίζω ότι είναι μια επιλογή των παραγωγών μας για να μην διακινδυνεύσει η υγεία κανενός και για να μην ακυρωθούν παραστάσεις.
«Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό που βιώνω με το παιδί. Ήταν πολύ καθαρό για μένα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Αγαπούσα τα παιδιά και πάντα φαντασιωνόμουν την κατάσταση της μητέρας, αλλά από μια ηλικία και μετά ήταν πιο συνειδητοποιημένο, γιατί ήθελα η συνθήκη να είναι ιδανική, διότι δεν ήθελα να βασανίζονται και τα παιδιά και οι μεγάλοι.Remaining Time-0:00FullscreenMute
Για το θέμα της ηλικίας εγώ θέλω να πω ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, γιατί δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, άρα όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, μπορεί να κάνει, διότι όλα αντιμετωπίζονται», ανέφερε η ηθοποιός.
«Δεν ήξερα για όσα αποκαλύφθηκαν για το #MeToo στον θέατρο, ήταν σοκ για τον χώρο μας. Ένιωσα άσχημα, διότι έχω γνωρίσει και τους δύο αυτούς ανθρώπους, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά είναι διαφορετικό να μαθαίνεις τέτοια πράγματα για ανθρώπους που τους έχεις γνωρίσει λίγο. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ο περισσότερος κόσμος, οι συνάδελφοι μου, ένιωσαν άβολα με αυτό. Αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία για να αρχίσει να μιλάει ο κόσμος όταν βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, δεν μπορεί να υπάρχει άσκηση εξουσίας τέτοιου είδους»







