«Υπέφερα στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου» !!!

Η κάμερα του Καλύτερα Δεν Γίνεται βρέθηκε στο παρασκήνια του J2US και συνάντησε την Super Κική, η οποία πέρυσι συνεργαζόταν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show κι ήταν μία από τις Σφήκες.

Η ίδια αρχικά ανέφερε: «Δεν είδα την πρεμιέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Σπύρος Ντούγιας ποιος είναι; Με ενοχλεί που τα μικρά παιδάκια είναι στην τηλεόραση»

Ωστόσο και για την συνεργασία της πέρυσι δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είχα θέμα αλλά δεν μου ταίριαζε καθόλου όλο το cocept γιατί δεν ήμουν εγώ. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου και στις φάρσες, υπέφερα. Σε κάτι τέτοιο δεν θα πήγαινα ξανά, σε κάτι πιο ελεύθερο. Με εμποδίζει η τηλεόραση»

Πηγή : zappit.gr

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ