Λάκης Γαβαλάς : ” Δεν ταιριάζει η Κάτια Ταραμπάνκο στο My style rocks , θέλω να πάμε σε άλλο όνομα ” !!!

Όπως είδαμε χθες ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν τη Κάτια Ταραμπάνκο να παρουσιάζει το My Style Rocks αλλά αναφέρθηκε ακόμα και στους στυλίστες των celebrities . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Ανήκω σε ένα κανάλι που λέγεται ΣΚΑΙ και είμαι κριτής στο My style rocks. Γιατί να μετακινηθώ όταν σχεδόν έχω αγοράσει την καρέκλα μου; Δεν θα ταίριαζε η Κάτια Ταραμπάνκο στην παρουσίαση. Θέλω να πάμε σε άλλο όνομα και άλλο επώνυμο, είπαμε πολλά γι αυτό», είπε ο Λάκης Γαβαλάς και πρόσθεσε:

«Μου ζητήθηκε να είμαι στο “Dancing with the stars” αλλά δεν… Θα πρέπει να με ρωτήσετε αν υπάρχουν καλοί στυλίστες στην τηλεόραση. Αυτό είναι το δράμα το μεγάλο των παρουσιάστριών. Δεν υπάρχουν στυλίστες στην τηλεόραση, βγάζουν καρναβάλια τις παρουσιάστριες. Μου έχει γίνει πρόταση για ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα είπαν πως θα έβρισκαν τον τρόπο αν δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ