Ζένια Σολδάτου : H πρώην παίκτρια του Power of love μιλά για την προφυλάκιση της συμπαίκτριας της – ” Ξέρω ότι φίλη μου είναι κατά των ουσιών . Δεν πίνει – Δεν καπνίζει ” !!!

Όπως είδαμε η Έλενα Πολυχρονοπούλου παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφος της προφυλακίστηκαν έπειτα από βαριά κατηγορία με εμπόριο κοκαίνης . Η Ζένια Σολδάτου λοιπόν συμπαίκτρια της Έλενας Πολυχρονοπούλου στο Power of Love μίλησε χθες στο tlive με τη Τατιάνα Στεφανίδου και είπε τα εξής

«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη, επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη είχε ανάγκη να μας ακούσει γιατί πραγματικά ήμασταν σε κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε. Χρειάζεται ανθρώπους δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πιστεύω και υποστηρίζω ότι εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν γνώριζε. Προχθές που είχα τα γενέθλια μου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύντροφο της και ο γάμος θα γινόταν τον Οκτώβρη μας το είχε ανακοινώσει.

Τον σύντροφο της τον ξέρω μόνο μέσω εκείνης, ήταν ένα ήσυχο παιδί δεν γνωρίζω αν ήταν κατά του γάμου οι γονείς της. Αυτά που διαβάζω στα social media, τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η φίλη μου μάλιστα έκανε 3 δουλειές δεν ήταν ότι δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα, δεν έκαναν ταξίδια.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ