Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου εξηγεί για την πολυετή απουσία της από την τηλεόραση !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο ” 7 Μέρες Tv ” και στη Μαρία Ανδρέου και αναφέρθηκε στην απουσία της από την ελληνική τηλεόραση . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Μετά τον «Εραστή δυτικών προαστίων» με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2005, απουσιάσατε από τη μικρή οθόνη οικειοθελώς και επανεμφανιστήκατε με το σίριαλ «Είναι στιγμές» το 2012. Μετά κενό… Τι σας έκανε να επιστρέψετε τώρα;

Με τον «Εραστή δυτικών προαστίων» ήταν σαν να μην είχα φύγει ποτέ από την τηλεόραση. Η απόφασή μου να κάνω οικογένεια, τα δύο μου κορίτσια, και το θέατρο με έκαναν να αφήσω την τηλεόραση. Αλλά η πανδημία τα άλλαξε όλα, μεγάλη η οικονομική κρίση, και ήρθε ο Σασμός με αυτό το δελεαστικό σενάριο και τους καλούς συντελεστές. Οπότε, είπα «να μια ωραία στιγμή». Προσωπικά, για μένα, χειρότερο πράγμα από την καραντίνα δεν υπήρξε. Μεγάλη η αβεβαιότητα και το οικονομικό τσουνάμι που έπληξε το θέατρο για ένα χρόνο. Τώρα εμβολιαστήκαμε και νιώθω μια χαρά που πάω στα τηλεοπτικά γυρίσματα. Γιατί το γυαλί είναι αλήθεια και η κάμερα δείχνει ακόμα και τις σκέψεις σου.

Είστε παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, που υποδύεται το δικηγόρο του Δούκα Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Τη βλέπατε τη σειρά;

Βέβαια, και θα συνεχίζετε να βλέπετε τον σύζυγό μου στις Άγριες Μέλισσες γιατί δεν θα φύγει από το πλευρό του Σεβαστού και την τρίτη σεζόν. Μόνο οι κόρες μας δεν θα μας βλέπουν και τους δύο στην τηλεόραση γιατί ακόμα είναι μικρές.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ