Τι συμβαίνει με την Πόπη Μαλλιωτάκη και τον Βαλάντη ?

Τα stories της Πόπης Μαλλιωτάκη στην Ισπανία που τραγουδάει δύο μεγάλες επιτυχίες του τραγουδιστή αλλά και τα σχόλια που ανταλλάσσουν κάτω από τις φωτογραφίες τους στο Instagram, ήταν αρκετά για να «φουντώσουν» τις φήμες ότι ένα νέο φλερτ αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσα στον Βαλάντη και την τραγουδίστρια. Οι δυο τους φαίνεται να έχουν πολύ καλή σχέση, ενώ η Πόπη Μαλλιωτάκη τα τελευταία χρόνια προφυλάσσει αρκετά την προσωπική της ζωή κι έτσι δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιος νέος σύντροφος στη ζωή της.

Ο Βαλάντης, από την άλλη πλευρά, έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες από την τελευταία του σχέση. Οι φήμες ξεκίνησαν όταν η πρώτη, δημοσίευσε τα stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνεχίστηκαν όταν εκείνος, έκανε αναδημοσίευση τα βίντεο και πρόσθεσε καρδιές στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι ίδιοι φαίνεται πως θέλουν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή, κι έτσι δεν έχουν αφήσει να διαρρεύσει κάτι σχετικά με τη σχέση τους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που ανταλλάσσουν σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, ενώ και οι δύο κατοικούν στην ίδια περιοχή στα Νότια Προάστια.

https://fthisimage.azureedge.net/userfiles/f2a61649-0290-4f72-a81d-a64000ecd9cc/video-1630066137.mp4

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ