” Aρνήθηκα να είμαι ο νέος Bachelor , το πρότζεκτ αυτό μειώνει τις γυναίκες ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός Σταύρος Νικολαίδης ο οποίος και έγινε γνωστός από τις ” 8 Λέξεις ” μίλησε στο Tv O Clock περιοδικό και μίλησε γιατί αρνήθηκε να γίνει ο νέος Bachelor . Δείτε τι είπε και παρακάτω :

Από τις προτάσεις που σου έγιναν, όπως αυτή του Alpha για να γίνεις ο νέος Bachelor, υπήρξε κάποια στιγμή που μετάνιωσες για το όχι σου;

Για να είμαι ειλικρινής, δεν μετάνιωσα και δεν μετανιώνω που είπα όχι σε ένα πρότζεκτ που κατά τη γνώμη μου δεν κρατάει σωστές ισορροπίες μεταξύ του ανδρικού και του γυναικείου φύλου. Σε σημείο, μάλιστα, που φαίνεται ότι μειώνει τις γυναίκες. Γι’ αυτό δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε αυτό. Θέλω να κάνω ποιοτικά πράγματα στη ζωή μου και τα χρήματα δεν είναι το παν. Οι 100.000 ευρώ ή όσα χρήματα και να μου πρόσφεραν, δεν θα με έπειθαν να σπάσω τους ηθικούς φραγμούς μου.

Σε τι βλέπεις τον εαυτό σου πιο εύκολα και θα ήθελες να δοκιμαστείς;

Τηλεοπτικά θα προτιμούσα να παίζω σε σίριαλ, παρά να παρουσιάζω κάποια εκπομπή, εκτός κι αν η θεματολογία είναι λίγο πιο εξτρίμ από το συνηθισμένο. Επίσης, θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κινηματογράφο, παίζοντας σε ταινίες με μαχητικές σκηνές.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ