Ο Ιωάννης Παπαζήσης για τις καταγγελίες : ” Συγγνώμη γιατί ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα ” !!!

Όπως είδαμε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός Ιωάννης Παπαζήσης συνέντευξη παραχώρησε στο ” Alpha Παντού ” και μίλησε για το ελληνικό m e too . Πιο συγκεκριμένα είπε τα εξής

«Δεν σοκαρίστηκα, ήταν κοινό μυστικό κάποια πράγματα. Έτσι έπρεπε να γίνει κι έτσι έγινε. Μία φορά έχω τοποθετηθεί σ’ αυτό και το μόνο που είχα πει είναι συγγνώμη γιατί ήξερα αυτά τα πράγματα, όχι λεπτομέρειες, ενώ σε κάποια έπεσα από τα σύννεφα, και δεν έκανα τίποτα.

Εμένα αυτό που με απασχολεί είναι το τι κερδίσαμε από όλο αυτό. Δεν έχει τόσο μεγάλη αξία το είναι μας και η δική μας ζωή, αν δεν είναι καλά η ζωή του διπλανού μας. Κάποια πράγματα, σαφέστατα, δεν ξέρω αν συγχωρούνται, αλλά ξεχνιούνται, ενώ κάποια άλλα δεν ξεχνιούνται. Από κάποιον άνθρωπο, από τον οποίο εγώ μέσα μου δεν θα μπορούσα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία ως άνθρωπος, ως πατέρας και ως καλλιτέχνης, δεν θα δούλευα μαζί του»

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ