Όπως είδαμε πρόσφατα ο πρώην παίκτης του Power of Love Δώρος Παναγίδης όπου έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι , πέρασε μια αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του . Ο ίδιος λοιπόν ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία από το νοσοκομείο κάνοντας τον απολογισμό του και μετρώντας ποιοι ήταν δίπλα του . Πιο συγκεκριμένα έγραψε το εξής
«7 μέρες στο καρδιολογικό σε σοβαρή κατάσταση. Την στιγμή που αντίκρισα τον θάνατο «είδα» ποιοι φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα μου. Μέσα από την απογοήτευση για τους ανθρώπους που αγαπούσες, εκτιμούσες και είχες μες την ψυχή σου σαν φυλαχτό αποκτάς τη σοφία για να καταλάβεις ότι τελικά η αγάπη είναι μόρια στον αέρα και μπορείς να την συλλάβεις από παντού και από οποιονδήποτε.
Από αυτούς που είχες έξω από την σφαίρα της καλοπέρασης και της επιφανειακής σχέσης συμφερόντων, που αθόρυβα σ’ αγαπούν και σ’ εκτιμούν με ανιδιοτέλεια. Με κατανόηση, χωρίς κατάκριση, βλέποντας ότι το φως που έχεις μέσα σου υπερισχύει του σκοταδιού. Δεν είναι μήνυμα απαισιοδοξίας αλλά επαγρύπνησης. Είμαι ευγνώμων και νιώθω ευλογημένος. Το ενδιαφέρον και η αγάπη δεν σφραγίζεται με λόγια αλλά με πράξεις.
Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω και που με φώτισε να καταλάβω ποιους τελικά πρέπει να εκτιμώ.»









