Αυλαία για το ” Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση : ” Η ανακοίνωση του Νίκου Μάνεση για τους συνεργάτες που αποχωρούν από την εκπομπή !!!

Τελείως διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει ήταν η τελευταία εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha Ο παρουσιαστής βρέθηκε στου Ψυρρή για τις ανάγκες του “Σαββατοκύριακου με τον Μάνεση”, όπου συνομίλησε με απλό κόσμο και καταστηματάρχες. Η εκπομπή επίσης περιλάμβανε αρκετή μουσική, η οποία διασκέδασε το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε από το σπίτι.  Λίγο πριν η εκπομπή ρίξει αυλαία για καλοκαίρι ο Νίκος Μάνεσης ευχαριστησε κοινό και συνεργάτες λέγοντας: «Να ευχαριστήσω αυτούς που ίδρωσαν πριν από εμάς. Όλα τα παιδιά στο κοντρόλ, τα  παιδιά που είναι εδώ, τους παραγωγούς. Να ευχαριστήσω τα παιδιά που είναι τα παιδιά τα δικά μας. Τον Νίκο τον Μισήρη και την Μαρία Πλάνα , που δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου και θα είναι σε άλλα επαγγελματικά μετερίζια, αλλά πάντα η πόρτα είναι ανοιχτή. Να ζητήσω συγγνώμη για κάποια πιθανά λάθη που μπορεί να έγιναν, γιατί όλο αυτό ήταν υπέρβαση. Έτσι φανταζόμαστε την σύγχρονη τηλεόραση. Θα ευχηθώ καλές διακοπές με υγεία. Η απόφαση του καναλιού είναι να πάμε κοντά στον πολίτη, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους καπεταναίους, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη που παρακολουθεί. Εύχομαι σε όλους καλές διακοπές παιδιά».

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ