Η Νάνσυ Παραδεισάνου για την Ιωάννα Μαλέσκου : ” Άλλη μια που κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού ”!!!

Το φινάλε της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά – με καλεσμένη μεταξύ άλλων την Ιωάννα Μαλέσκου να τραγουδά Κωνσταντίνο Αργυρό – δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρέα του “Πρωινού”.

“Η Ιωάννα Μαλέσκου ποιο τραγούδι είπε;” ρώτησε αρχικά η Φαίη Σκορδά για να λάβει την απάντηση από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Νάνσυ Παραδεισανού. “Ένα του Κωνσταντίνου Αργυρού, τυχαία. Τυχαία…” απάντησε η δημοσιογράφος, με τον συνεργάτη της να συμπληρώνει: “Γενικά με τον Αργυρό δεν το πουλάει καθόλου”. Μάλιστα, όταν η Φαίη Σκορδά αντέδρασε σαν να μην καταλαβαίνει πού αποσκοπούν τα σχόλια των συνεργατών της, η Νάνσυ Παραδεισανού πρόσθεσε: “Άλλη μία που θα κάνει καριέρα στην πλάτη του Αργυρού”. Σε ρόλο πυροσβέστη, η διάσημη παρουσιάστρια προσπάθησε να σταματήσει τους συνεργάτες της να μιλούν αιχμηρά για την Ιωάννα Μαλέσκου, για την οποία επεσήμανε πως κάνει επιτυχημένη εκπομπή. Μάταια, βέβαια, αφού όσα ήθελαν οι Ουγγαρέζος και Παραδεισανού είχαν ήδη ακουστεί στον αέρα του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα για ακόμα μία φορά να παραμένει σταθερά σιωπηλός απέναντι στην αντικαταστάτρια του στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, ακριβώς όπως είχε κάνει και στην αξέχαστη ζωντανή σύνδεση των δύο εκπομπών πριν λίγους μήνες.

Μαρία Μάκου

Γεια σας ονομάζομαι Μάκου Μαρία είμαι 29 ετών, έχω σπουδάσει και έχω τελειώσει το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών , αλλά αποφάσισα πριν 2 χρόνια να σπουδάσω Δημοσιογράφος στη Σχολή New Media Studies του Κύριου Μαλέλη όπου και αποφοίτησα πριν μερικούς μήνες. Ο λόγος που ασχολήθηκα με τη δημοσιογραφία είναι ότι μου αρέσει αρκετά το Lifestyle , να γνωρίζω καινούρια άτομα και να παίρνω συνεντεύξεις και να γίνομαι πιο δημιουργική και αυτός είναι ένας λόγος που άνοιξα το marys blog αλλά και για να σας παρέχω ενημέρωση πάνω και σε άλλα θέματα που μου αρέσουν όπως η μόδα, η ομορφιά και η υγεία.

 

LIFESTYLE, ΜΟΔΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ… Μη χάνετε κανένα νέο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ